Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sleep timer δοκιμάζει το Netflix για την έκδοση του Android

*
Αν είστε από αυτούς που βλέπετε στο Android smartphone ή tablet σας ταινίες και σειρές στο Netflix και έχετε πιάσε τον εαυτό σας να αποκοιμιέται, χάνοντας ώρα από το περιεχόμενο, η πλατφόρμα ετοιμάζει μια λύση. Όπως φαίνεται, επιλεγμένοι χρήστες είδαν ένα σχετικό εικονίδιο ενός ρολογιού στην εφαρμογή τους και μπορούσαν να ορίσουν ένα sleep timer σε 15, 30 ή και 45 λεπτά αργότερα ή και στο τέλος του επεισοδίου ή της ταινίας που έβλεπαν. Μετά το τέλος της επιλεγμένης χρονικής διάρκειας, η εφαρμογή σταματούσε την αναπαραγωγή και έτσι δεν χανόταν και ο χρήστης. Προς το παρόν δεν υπάρχουν παραπάνω πληροφορίες για το αν και πότε θα διατεθεί σε όλους τους χρήστες, ωστόσο αν οι μετρήσεις και οι κριτικές των beta testers είναι καλές, δεν θα αργήσουμε να το υποδεχτούμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*